• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Badkamerverf

Gebruik voor het schilderen van je badkamer een waterafstotende kwaliteitsverf. Zo heb je minder kans op loskomende verf of schimmelvorming.

Merken
-28%
Sigma Sigmapearl Clean Matt
Sigmapearl Clean Matt
€44,90 €32,33
+
-28%
Sigma Sigmapearl Clean Satin
Sigmapearl Clean Satin
€90,70 €65,29
+

Badkamerverf

Badkamerverf

Verf voor badkamers?  Gebruik voor het schilderen van je badkamer een waterafstotende kwaliteitsverf. Zo heb je minder kans op loskomende verf of schimmelvorming.

De badkamer is vaak een vochtige ruimte.  Daarom kies je best voor een kwalitatieve afwasbare verf die bestand is tegen water en schimmelvorming. Bij Verf&Rol vindt je geschikte badkamerverf van volgende topmerken: Sigma, Sikkens, Trimetal.

Wat is geschikte badkamerverf?

Bij Verf&Rol vind je verschillende muurverven die uitermate geschikt zijn voor vochtige ruimtes:

Voorbehandeling van je badkamermuren

Controleer de ondergrond. Zijn de muren van je badkamer beschimmeld, vuil of vettig? Dan is het nodig om de ondergrond goed te reinigen. Je kan hiervoor gebruik maken van Chrisal Economic, een uiterst doeltreffende reiniger en ontvetter,of Chrisal Plafond en muren spray, geschikt voor allerlei oppervlakten.

Vul oneffenheden op met ProGold Lichtgewicht Vulmiddel.  Hiermee kan je gaten en scheuren snel repareren, dit vulmiddel droogt zo snel dat het na enkele minuten al overschilderd kan worden.

Op nieuw bezette of pas geplamuurde muren breng je eerst een grondlaag aan met bijvoorbeeld Sigma WallPrim Primer.
Is de ondergrond sterk zuigend, gebruik dan een voorstrijkmiddel voor sterk of onregelmatig zuigende ondergronden zoals Sigmafix Universal Primer.
Is de ondergrond sterk verontreinigd?  Dan is het belangrijk deze te isoleren voor u start met de schilderwerken.  Anders kunnen de sterk verontreinigde plekken door de nieuwe verlaag doorschijnen.  Sigma Stain Away Matt is een uitstekende isolerende, matte muur- en plafondverf voor binnen.

Welke kleuren?

Denk na over het beoogde eindresultaat.  Welk gevoel wil je oproepen? Warme kleuren en materialen hebben een relaxerend effect. Koelere tinten hebben een fris, opbeurend effect.
Als je het plafond een tintje lichter maakt dan de muren, dan lijkt het plafond hoger en vergroot je optisch de ruimte.

Hoe voorkom je schimmels?

  • Verwarm je badkamer tijdens en na het douchen, hiermee voorkom je condensatie op de muren.
  • Ventileer voldoende na een bad of douche.
  • Gebruik kwaliteitsverf die geschikt is voor vochtige ruimtes